what a lazy saturday ever….

do not have any appoinment..or any wedding invitations…so that today is announced as..

SUPER DUPER LAZY SATURDAY….

some lazy snaps for the day…..

9 Comments (+add yours?)

  1. mama naylie
    Jul 17, 2008 @ 13:29:44

    wafiy… kalau mama awak lazy ke,, boring ke,, ajak dia g jln umah mama k.. dapat kenal2 ngan naylie..

    Reply

  2. mamawafiy
    Jul 17, 2008 @ 16:10:12

    tu la tu…nanti wafiy ajak papa yeee…

    Reply

  3. acai
    Jul 18, 2008 @ 10:26:00

    takde wedding invitation..sy jemput akk tak pi pun?huhu..hahahaha..*tipu..
    smoga sihat2 hendaknya bersama anak dan hubby tercinta ye..
    slmt berhujung minggu..:)

    Reply

  4. mamawafiy
    Jul 22, 2008 @ 08:59:47

    acai: akak kalau dpt jemputn dr acai..mesti pegi punyer….tak pe gurau2 dulu, manatau nanti betul2 kan…

    Reply

  5. en_me
    Jul 24, 2008 @ 19:41:12

    ammvoiii, lazy sampai lamer tak update blog.. uhuhu

    Reply

  6. KNizam
    Jul 24, 2008 @ 22:50:18

    ingatkan dia nak buat artwork kat dinding tuh. hehe🙂

    Reply

  7. mamawafiy
    Jul 25, 2008 @ 09:17:00

    en_me: sori la saya dah lama tak jenguk rumah encik….jgn marah yee….

    Knizam: tq for visiting (and commenting) my blog…si wafiy ni mmg suka buat aksi2 mcm ni…bab artwork tu dia tak pandai lagi..kalau dah pandai, habisla dinding….

    Reply

  8. faisalhjrahim
    Jul 29, 2008 @ 09:40:06

    slm kak, sila update blog ye,hihi..:)

    Reply

  9. mamawafiy
    Jul 29, 2008 @ 12:27:07

    acai: salam juga utk awak…bukan tanak update…byk keje oooooo….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: