my 1-month-old laptop…..

 

saje je nak tunjuk kat kwn2..laptop HAK KERAJAAN MALAYSIA yang aku baru dapat lebih kurang sebulan yg lalu..HP Compaq 2210b..sama cam echah dan faruqy dapat (kitorg kan satu opis)…ianya agak comel dan sungguh canggih..ada fingerprint sensor so kalau nak log in tak yah masukkan password dan kata laluan…just swipe my fingers…and dah bleh log in…

so far tak de masalah besar..alhamdulillah..tapi since kerja aku byk gunakan excel..jadi ambil masa jgk nak familirizekan mata dgn monitor yg kecik ni (9 inches)……

ok la aku ucapkan selamat menggunakan harta Kerajaan kepada aku, echah dan faruqy (walaupon agak terlambat..tapi better late than never kan..)

5 Comments (+add yours?)

  1. acai
    Jul 18, 2008 @ 10:27:08

    waaa, bestnye dapat laptop plak,hehe..
    mmg sekarang teknologi makin tinggi,huhu..pasni kena lebih rajin kerja tau kak,hehee..:)

    Reply

  2. mamawafiy
    Jul 22, 2008 @ 09:01:25

    hahaha..ye la..makin rajin la sbb nak kena belek lebih2 skit..screen kecik sgt…elok jgk tu..nanti bos ingat akak ni fokus kat keje padahal mata den sakit tgk hutuf kecik2 waaaa….

    Reply

  3. duone_starz
    Jul 23, 2008 @ 23:18:04

    aik.kena tukar laptop ini..ke mcm mner??

    Reply

  4. en_me
    Jul 24, 2008 @ 19:38:37

    kat tempat keje me, kalo laptop company, takleh letak gambar peribadi kat skrin.. apalagi kalo laptop hak kerajaan malaysia.. ekeke

    Reply

  5. mamawafiy
    Jul 25, 2008 @ 09:22:22

    duone: ahah..kat opis akak semua officer kena tukar desktop ke laptop…nak buat camne…ikut je la…

    en_me: ntah..rasanya takde plak polisi mcm tu……(kalau ada, mungkin saya akan abaikan hahahahaa)

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: