now he’s 1 year 5 months….

wafiy merempit sambil lalok (baru kena injection kat klinik…gaya lebih kurang sama mcm encik lit hahahaa)

time flies like a wind…smooth and strong yet meaningful….

wafiy is waiting for his 2nd birthday cake, soon….

he is now so eager to learn and try everything..and anything in his surrounding..making me and papa so tired this time…his sleeping hours cannot be expected, be it at 9 p.m or sometimes will be extended til 3 a.m….all that he wants to do is to play, thomas and friends and barney…..

 

but….one thing for sure is our love to him is keep on growing and blooming every second….

wafiy..mama and papa love u so much, dear…..

12 Comments (+add yours?)

  1. faruqy
    Jul 01, 2008 @ 15:50:51

    haha sama la beb. malam tadi pun si aiman pukul 2 lebih baru tido. tak koserr I nak melayannya..

    Reply

  2. mamawafiy
    Jul 01, 2008 @ 16:41:14

    tu la….last2 aku tertido gak…tapi tgh syok2 tido dia gigit telinga aku daaa..sakit giler..nak mrh gtapi tak jadi, tgk dia senyum jer.,.

    Reply

  3. fifi
    Jul 01, 2008 @ 18:37:05

    saya layan gak thomas and friends.
    eh jap.. adakah ini thomas yang sama?
    yang ketapi tu kan?

    Reply

  4. mamawafiy
    Jul 01, 2008 @ 21:16:14

    fifi: ye..exactly the same thomas phut phut (kata wafiy)…bagus katun ni…(wafiy kata: uncle..belikan saya thomas yg real..hahaha)

    Reply

  5. faruqy
    Jul 02, 2008 @ 09:26:30

    aiman ada 3 train dari siri thomas: thomas, james and percy. sekali-sekala saya akan belikan extension to the tracks. my dream is to have enough tracks and items utk buat railway system yg boleh penuh satu rumah!

    (hehe anak ke ayah yang lagi gila ni?)

    Reply

  6. mamawafiy
    Jul 02, 2008 @ 09:31:00

    hehe obviously it’s the daddy yg overr la..

    cute ka thomas tu….aku pun nak belikan wafiy track equipment tu..tapi nantilah…..kalau plan kita sukses..(ingat tak?)

    Reply

  7. aishah
    Jul 02, 2008 @ 10:09:53

    owh korang ni ada plan2 pulak. hehe…

    faruq, kau simpan lek lok la train ke railway ke…aiman dah nak dapat adik dah pun kan…hehe
    🙂

    Reply

  8. mamawafiy
    Jul 02, 2008 @ 11:31:47

    ahaha..nanti aku ceritakan plannya……

    Reply

  9. mama naylie
    Jul 03, 2008 @ 13:50:30

    budak nak membesar mmg mcm ragam kan.. kalau naylie jgn tersilap tukar channel kalau kuar muka barney jgn harap la dapat tgk citer lain.. layan la barney tue sampai habis.. hu..

    Reply

  10. mamawafiy
    Jul 03, 2008 @ 15:05:06

    sama la mcm wafiy

    Reply

  11. fifi
    Jul 04, 2008 @ 00:37:20

    i suggest you let your son grows playing lego.
    good for his brain and his way of thinking.
    and it’s a toy i played when i was a lil kid.
    i now thank my parents for the lego.

    Reply

  12. mamawafiy
    Jul 04, 2008 @ 09:47:32

    fifi: tq 4 ur brilliant idea…i’ve been thinking bout giving him that too…nanti dah besar dia blh jadi mcm abang fifi dia hahahaaa

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: