Tag bertajuk ‘1’…..

aku ada keje sbnrnya tapi MALAS nak buat..dah demotivated dgn perangai officer kat M*F tu..kalau siapkan cepat, nanti adalah another request yg menyusul..(which is perlu SEGERA semuanya)…

baiklah cik echah..aku jawab tag kau ni…aku memang tak bz hahahaha

1 minit yang lalu, apa anda buat

buka excel dan buka buku bajet MOT 2008 dan buat sikit2 keje…haha jahat giler kan aku ni

1 hari yang lalu, apa anda buat

At this time, 1 hari yg lalu aku sdg berbincang dgn my boss kecik dan kwn2 seunit kat dlm bilik yuss….

1 orang yang terakhir menelefon kamu

pegawai M*F yang asik becakap “hanya MOT je yg belum htr tau..” (damn…)

1 makanan yang baru dibeli

sbnrnya byk yg aku beli sbb ada bazaar kat D8..salah satu daripadanya biskut cornflakes….sedapnyaaa (cah, kalau nak mai ler turun)

1 barang yang baru hilang

pen hitam pilot ..mungkin tertinggal kat bilik kawan kot…

1 cerita yang baru ditonton

malam tadi aku tgk citer best kat CH122- Flower in the pockets..best giler citer ni..kisah ayah tunggal membesarkan 2 org anak lelaki yg sdg lasak…it so amazing how the characters being expanded..btl2 menyentuh hati…(sblm tu saya tgk citer ‘after this our exile’ lakonan aaron kwok..pasal ayah dan anak lelaki gak..sedih gak…)

1 perkara yang baru digosipkan

hal kawan seopis yang agak sengal…

1 kata yang ingin diluahkan

semoga wafiy sihat sentiasa

1 buku yang baru dibaca

aku rasa lebih dari 1 buku yg aku baca..tapi utk menjawab soklan ni…buku anggaran perbelanjaan persekutuan 2008…buku fevret aku all the time hahahaa

1 penyakit yang sering datang

pelupa mcm mak nenek dan suka nak tangguh kerja hahahaa

1 keinginan

nak shopping dan shopping til drop hahahaa

okla..aku nak tag sapa ek….ada org tak suka ditag…dan most of my best fren dah kena tag..takpelah..aku nak tag:

  • mama naylie (buat jgn tak buat…)
  • fififudin (saje je, nak suruh kau hidupkan blog tu)
  • uun (lately ni kau rajin update blog kan..jadi apa kata jwb tag aku ni)

mangsa tambahan:

9 Comments (+add yours?)

  1. faruqy
    Jun 26, 2008 @ 16:30:57

    beb, perkara yang baru digosipkan tu, ko lupa ke perbualan kita semalam? ahahaha..

    Reply

  2. mamawafiy
    Jun 26, 2008 @ 16:33:34

    amboi..cepatnya comment….kapal dah tenggelam ke?

    Reply

  3. mamawafiy
    Jun 26, 2008 @ 16:34:20

    oh ya..yg semalam tu..does it counts?

    Reply

  4. faruqy
    Jun 27, 2008 @ 08:13:23

    kira le beb. dah mengumpat buat-buat lupa plak.. hehe

    Reply

  5. mamawafiy
    Jun 27, 2008 @ 09:10:50

    oh ye ke bro……ok la..aku dah edit dah…

    Reply

  6. aishah
    Jul 02, 2008 @ 10:07:50

    sally…ooo kerepek ke biskut ke ada lagi ke? aku kursus last week. ni baru dapat baca blog kau. hehe. thanks la anyway, sudi jugak menjawab tag aku..bukan cam faruq. hehe.🙂

    Reply

  7. mamawafiy
    Jul 02, 2008 @ 11:30:59

    ada lagi biskut samperit..sedap wooo..bila2 free mai le jenguk aku kat bwh ni……..
    faruq tu mmg..dia perlukan masa utk berfikir dulu sblm jwb tag kau hahahaaa

    Reply

  8. mama naylie
    Jul 03, 2008 @ 13:16:14

    mama.. firt time kena tag.. sooo.. kena buat gak la ek!! ooo kkk laaa….

    Reply

  9. mamawafiy
    Jul 03, 2008 @ 14:56:09

    hahaha…bestnya dapat jadi org yg first kenakan awak,khas..hahahaa..jap lg saya tgk blog awak

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: