i’ve been tagged by cik echah comel

sebenarnya smlm lagi aku dah plan nak jawab tag ni tapi smlm dan mlm tadi agak b.z skit jadi hari ni je la kau jwb..tak pe kan chah…..

1. Nama timang-timangan (kenapa timang-timangan ha???kelakar la plak)

  • family: kakak, mak tam, kak sali, chena (ni masa aku kecik2 abah aku panggil aku)
  • friends: sally, sal, ina, cik sal

2. Anda seorang yang: lurus dan selalu bersangka betul/baik padahal selalu je org tipu aku….suka memendam perasaan, tak pandai meluahkan perasaan, self-motivated, tak pandai menunjukkan rasa sayang pd seseorang@ sesuatu benda padahal aku syg sgt kat org@ benda tu, jarang marah tapi mulut agak laser kalau dah marah tahap gunung berapi tu…dan sangat suka kat kanak-kanak tak kira siapa kanak-kanak tu

3. Insan teristimewa: tentulah suamiku, wafiy anakku, abah, mak, dan semua family aku

4. Makanan dan minuman fevret: mee kungfu, ikan siakap kukus (hehehe), nasi ayam, jus mangga gelas besar kat satu gerai di serdang, teh ais, sirap bandung

5. Fevret color: biru, pink, coklat, putih

6. fevret song: semua lagu aku boleh suka..tapi skrg ni tgk syok dgn lagu ‘teardrops on my guitar- taylor swift’, ‘everyhing- michael buble’ dan ‘Sampai Syurga- Faizal Tahir’

7. Siapa yg selalu buat anda gelak: hahaha, diri sendiri, kawan2 yg gila2, anakku yg suka buat aksi lawaknya….dan spongebob

8. Sikap yg buat anda stress: tidak menghormati org lain, suka memandang rendah pd sesuatu, berburuk sangka dan bangga diri tak bertempat

9. 3 benda yg selalu ada dlm handbag:

  • handphone
  • purse
  • kad klinik

10. kali terakhir anda beriya-iya menangis: sebulan lps sbb kesian tgk wafiy tak boleh tido mlm-kena asthma

11. perkara paling lucu/ memalukan dlm hidup anda: tegur orang yang salah dgn selambanya hahahaaaaa…tapi skrg org tu dh jadi kawan la plak

12. tag 6 orang rakan anda (best part ni…).

  • nurul fadhilah a.k.a uun

11 Comments (+add yours?)

  1. en_me
    Jun 24, 2008 @ 18:52:52

    abis, mamawafiy teww vukan namer timang2an kannns? ammvoiii

    Reply

  2. faruqy
    Jun 25, 2008 @ 10:42:16

    haha ada ke orang panggil ko mamawafiy?

    Reply

  3. mamawafiy
    Jun 25, 2008 @ 10:58:41

    en_me: ye la, maksud saya mana la dtgnya perumpamaan timang-timangan tu ye……

    faruqy: ada la jgk…..mcm kau, ada jgk org panggil faruqy kan..hehehe

    Reply

  4. nurul
    Jun 26, 2008 @ 08:47:20

    ko dah luper ke kat ‘U’ dulu kan ko lebih glamer ngan nama ‘apai’. sampai org tak tau saper nama ko yang sebenar.

    Reply

  5. mamawafiy
    Jun 26, 2008 @ 09:04:52

    hahaha..aku totally lupa la……okla sempena jasa nurul yg ingatkan nama apai tu..apa kata nurul jwb tag ni boleh tak?

    Reply

  6. aishah
    Jun 26, 2008 @ 09:39:52

    thanks entertain tag aku…

    yang benar, cik echah yang comel hehe🙂

    Reply

  7. AyUmi
    Jun 28, 2008 @ 08:39:14

    hey… i love ‘sampai syurga’ jugak.

    but.. i hate faizal tahir. thehehehehehe…

    Reply

  8. mamawafiy
    Jun 30, 2008 @ 08:31:29

    ayumi: sama la, saya suka lagu2 dia je…at first suka jgk skit2 kat dia tapi since aksi dia yg extreme tuh…jadi menyampah pulak…

    Reply

  9. mamawafiy
    Jun 30, 2008 @ 08:32:13

    ayumi lagi: tq for visiting and comment….selamat berkawan hahahaaa

    Reply

  10. faruqy
    Jun 30, 2008 @ 08:48:31

    faizal tahir macho apa beb?

    Reply

  11. mamawafiy
    Jun 30, 2008 @ 11:34:38

    faruqy: mungkin aku pompuan yg tak suka kemachoan yg begitu….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: