My weekend

1/2 hari isnin ni dah berlalu dgn agak lega…not yet rush2 and not yet bz2..petang ni taktaula pulak..saje je nak update blog ni..

wiken yg lalu- sabtu aku lepak2 kat umah dan sempat memasak Kerapu Steam ala Malee…not bad jgk rasa dia..sori gambar tak sempat amik sebab belum apa2 lagi papa dengan tak berhati perutnya telah membedal kerapu yang tak bernyawa tu…takkan nak amik gambar tulang pulak kannn….habis seekor kerapu seberat 900g lebih kitorang bedal….dan rating yg diberi papa: 2 bintang (based on Malee’s Kerapu Royal Steam tuuu…it’s not fair papa…) ahh yg penting dah TAMAT kerapu tu pada hari tu jgk..hehehee

ahad- bwk mak dan abah ke Pendamaran, Klang..ada cousin abah kawinkan anak…dapat souvenir yg cute…bekas telur songket..cute sangat..dan pengantin sgt sepadan dan cantik..sama2 kurus…malam balik umah..wafiy dah tido dlm kete..elok2 sampai umah dia bangun plak….

itu jer nak cerita…..bye…..

 

8 Comments (+add yours?)

  1. en_me
    Jun 09, 2008 @ 12:41:59

    sonok kannnns..

    Reply

  2. mamawafiy
    Jun 10, 2008 @ 01:12:00

    apa yg sonok encik me ku itew?

    Reply

  3. faruqy
    Jun 10, 2008 @ 01:18:04

    gua nak tengok gambar telur songket?

    Reply

  4. mamawafiy
    Jun 10, 2008 @ 06:35:24

    faruq: ahhh ngada2 ko ek…aku tak sempat la plak nak snap..nape…nak wat sample adik ko ke……heheheee nanti la aku snap gmbr mlm ni

    Reply

  5. en_me
    Jun 10, 2008 @ 13:17:26

    ammvoiii mama teww, maksud me – mesti sonok dapat souvenir yg cute gittewww.. kannnns

    Reply

  6. mamawafiy
    Jun 10, 2008 @ 14:59:18

    ye ye memang sonok…dan lebih sonok lagi kalau dpt dari en_me hahahaha

    Reply

  7. aishah
    Jun 11, 2008 @ 13:35:35

    hamboi…bizinya weekend mama…🙂

    Reply

  8. mamawafiy
    Jun 11, 2008 @ 16:53:25

    haha itu je la bz nyer chah….susah tau nak masak hahahaaaa

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: