wahhh tensennya…..

hari ni banyak kerja tapi aku tak dapat fokus…tension betul dgn orang2 yang ‘baik hati nak buat kerja secara teamwork tetapi sepatah haram tak bagitau awal2 dan perap kerja sampai dah duedate baru nak bagi tahu orang lain dan tibe2 minta tolong orang buat kerja sama2 dengan cara yang amat tak berdiplomatik sungguh’….

minta maaf la kalau orang berkenaan baca entry ni (aku rasa dia tak tau blog aku nih tapi manala tau kan tetiba dia dpt link)..memang aku bengang sangat dengan kau dan kau  tau takkk….

dan aku paling tak suka orang yang mintak tolong orang lain dgn cara yang kurang hajar….dah minta tolong orang tu pandai2 ler..bukannya nak mintak belanja makan ker tapi agak2 la…boleh ke kau telepon je suruh aku datang bilik kau…sdgkan kau tahu aku ada tetamu dan sedang bincang pasal kerja…hei tak beradap betulla…

dan yg paling aku geram sekali…duedate paper ni 28 april 2008 dan kau dan kau peram je sehingga dah dikejar tahap gila baru nak bersuara….apa punya prinsip kerja kau dan kau pakai ni? dan yg jadi mangsa keadaan aku laaa kan….

PLEASE STAY OUT OF MY WAY OKAY……………

5 Comments (+add yours?)

  1. en_me
    Jun 02, 2008 @ 08:01:52

    sabar mama sabar jer laa.. jangan mare mare

    Reply

  2. aishah
    Jun 02, 2008 @ 08:18:41

    sabar la mama. nak buat macam mana..rilek okay…
    tapi kalau dia buat lagi macam tu, kau sebagai senior sepatutnya sound jer. perap paper sampai 1 bulan lebih, buat apa? nak buat bbq pun perap sejam dua jer.😛

    Reply

  3. mamawafiy
    Jun 02, 2008 @ 08:41:10

    en_me: ye la sabar la ni…..kalau tidak dah balik umah tadi..anyway tq for ur advice

    ecah: okay…memang aku bercadang nak buat gitu kalau dia buat lagi lepas ni…ni dia sebok2 usha aku dah siap ke blom..lantak dia la..esok petang baru aku nak email dia…

    Reply

  4. faruqy
    Jun 04, 2008 @ 03:27:45

    DAH SIAP KE BELUM HAA?!! I WANT IT ON MY DESK NOW!! hehehe..

    Reply

  5. mamawafiy
    Jun 04, 2008 @ 03:38:12

    arkkkk….paroq jAHAT………..psyco giler ahhh

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: