update untuk kawanku rattna mas ayu

ini khas untuk sahabat lama aku puan rattna mas ayu…check it out hahahaa

 

 

4 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Jun 03, 2008 @ 09:35:24

    olololo..comelnya baby wafiy!

    Reply

  2. mamawafiy
    Jun 04, 2008 @ 02:01:39

    ohhhh tq..tgk la mama dia….hahahaha

    btw..one fine day i’ll bring him to the office so that u ol can muah muah him

    Reply

  3. AyuAzril
    Jun 11, 2008 @ 17:45:27

    terharu aku dibuatnya tgk dedicated khas utk aku nih….hehhehe…..comey anak ko ni…mcm ko sgt2….mesti perangai dia baik skit..tak ikut cam ko…nakal….hehehhehe…..wafiy…harap2…bila aku ada anak nnt biarla comey camni gak….seronotnyer

    Reply

  4. mamawafiy
    Jun 11, 2008 @ 19:32:19

    yela..mmg dedicated specially for u..nak bwk dia jumpa ko tak sure zaman bila baru bleh..so tgk gmbr je la…
    ye ke mcm aku…mekacih byk2…hepinya aku…tang mana yg sama tu?
    mestilah perangai dia mcm aku gak…nakal jer….heheheeee
    ala baby ko mesti comey ye la tgk mama papa dia cute2 belake heheee

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: