malam rabu di langkawi ini…

kursus baru bermula hari ini..tapi bosannya dah tahap agung…shopping baru habis seratus,,hahahaa serius papa akan bebel kalau tahu ni…

malam ni patut ada kelas tapi siang tadi we all dah berjaya habiskan satu topik jadi malam ni rest la..nak shopping, bdn agak letih…jadi lepak je la kat bilik sejuk ni..

yg pasti aku amat rindu kat wafiy dan papa…tadi ‘terserempak’ dgn kartun Barney kat tv,,tetiba ingat kat wafiy..

‘ i love u..u love me..we are happy family..with the great big hugs and a kiss from me to u…’ – lagu tema Barney yg jadi fevret wafiy…ishhhhhh…takpe sabtu ni aku fly balik….

ok la nak tido la….chow…

4 Comments (+add yours?)

  1. AyuAzril
    May 29, 2008 @ 01:46:27

    wei….mama oii……………….cuba la upload gambaq byk skit….gamba2 wafiy membesar tu….cuba2la tambah…tak maju la tak byk gamba….

    Reply

  2. mamawafiy
    May 29, 2008 @ 02:30:46

    aku dah upload byk gambar kat frienster aku..cuba klik kat link friendster aku kat blogroll aku tuh…

    Reply

  3. AyuAzril
    May 29, 2008 @ 02:44:52

    hehehhe…aku tak prasan la…nnt aku tgk

    Reply

  4. Cho zila
    Mar 11, 2009 @ 08:54:05

    terngiang2 laguni.. my girls pun suka ngat…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: