In the holiday mood….

Happy Chinese New Year Say Xin Nian Kuai Le to your near and dear ones with these bright and beautiful ecards.[ 22 cards ]

Nampak tanglung bergantung di sana sini..auntie sebelah umah dgn uncle depan umah pun dah siap gantung tanglung siap buah nenas lagi kat balcony..wafiy dah dapat mengepau angpau daripada big boss aku..buah limau dah berpuluh-puluh biji masuk dalam perut aku (lepas tu kuar balik..lawas la katakan…ekkk)..dan yang paling tak bestnya big boss dah pun selamat bercuti mulai Isnin (4.2.08) hingga 20.2.2008..wah..bestnya CNY kali ni yea big boss kusayang..

Esok mula la holiday….boring jugak kalau cuti lama2 ni…oh ya malam ni dah nak gerak ke Sg. Besar, balik kampung papa la plakk. Boring la..asik makan tido jalan makan tido jalan…takpe..kali ni nak ubah tradisi, aku nak shopping banyak2 biar papa pikir 1000 kali kalau dia ajak balik kampung hehehe…

Anyway…GOng Xi Fa Cai..to Mr Lam, my beloved Laoshi, Mei Fang, uncle, auntie dan paling tak lupa Big Boss. Buat kawan-kawan semua: Happy holiday….

Wishing You Prosperity! Send this ethnic ecard to your loved ones to wish them on New Year.

4 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Feb 06, 2008 @ 03:56:38

    yeah..me too.. in holiday mood. Keje berlambak, kalau ikut ati rasa mcm nk biar jer tp nti tk pasal2 kena belasah sbb lambat bayar claim diorg. Warghhh..beshnyer kalau dapat g jalan2 this weekend. Ari tu sajes kt hubby gi cameron or genting,but he refuse to go…huh, mahal katanya. Apsal la diorg ni naikkan rate kalau time cuti ek???
    Jawab sikit kak pai..

    Reply

  2. mamawafiy
    Feb 06, 2008 @ 06:33:59

    jawapan yeak..begini ..ntahle tak tau nak ckp mcmana..(sbenrnya memang tak tau)..kak pai pun sbenarnya nak bercuti ke pangkor..tapi bila nak booking hotel memang dah penuh, kalau tak penuh pun rate dia kena tambah RM120 sebab peak season..apa dia ingat kita ni kaya sangat ke? last2 tak jadi pasal kakak nak buat kenduri..save duit, tapi mesti nak pergi jugak pangkor tu,,dah lama nak p tak dapat2..next time ler…

    Reply

  3. lia
    Feb 11, 2008 @ 03:55:30

    apa kata kita g sesama..best sikit…
    amacam???? :o)

    Reply

  4. mamawafiy
    Feb 13, 2008 @ 08:28:28

    Ok jugak tu..bleh reunion sekali kann…tapi elok kalau kita pegi not in the festive or holiday seasons kan…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: