Update me, please…

senyum-lebarnya.jpg

Dah lama tak update..mcm bz sangat aku ni. Masa ada tapi bukan masa nak update, masa nak jenguk je ada la. Agaknya kalau ada skala penunjuk sapa yang paling lama tak update blog, aku la orangnya. Tapi, well, aku tak sempat ok. baru nak tulis tajuk dah boss datang. Terbantut idea yang ciput ni. Tak pela..sebenarnya takde perkara penting pun buat masa ni..yang ada hanyalah perkara biasa aja. Kadang-kadang rasa poyo pulak tulis begitubegini dalam blog..macam dah tak de rahsia pulak..macam bagus je..tapi sebenarnya apa yang aku tulis ni adalah ikhlas dari hati, luahan perasaan yang tak dapat nak diluahkan secara terus macam kat blog ni.

 Apapun…nanti la kita cerita lagi kalau ada cerita best ek..

 

bye…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: