Tahun Baru…

Diam tak diam dah nak hampir ke tahun baru..lagi 3 hari. Dan umur aku pun dah bertambah satu lagi angka…

Bercerita pasal tahun baru, tak dapat lari daripada kerja utk memasang azam dan recap perkara2 yg telah berlaku dalam tahun ni. Azam aku nak berjaya dalam karier dan rumahtangga..bunyinya sungguh cliche’ tapi memang tu la kebenarannya. Rasa nak improve sistem kerja yang berserabut dan tunggang langgan tapi bila difikir masak2, agak berat jugak nak revamp semua. Staf tak cukup, kerani pun pakai yg pool..cari fail pun sendiri bikin…memang gila kalau nak buat pembaharuan tu. Tapi takpe aku dah ada plan berperingkat dan terancang (eiii..poyo..). Tahun depan nak betulkan filing system, nak dapatkan sorang PKS (Pekerja Khidmat Singkat) yang best utk Unit aku..dan nak study hard for PTK kalau aku kena repeat..hahaha jgn marah kwn2 PTD…..

3 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Jan 02, 2008 @ 07:35:42

    hari ni…tak ramai lagi yang masuk kerja…tadi aku kena jadi PAR…tukang buat air, tukang angkut air…tadi ada meeting ngn kontraktor…uhuhu😦

    Reply

  2. AyuRattna
    Jan 04, 2008 @ 06:49:34

    SELAMAT TAHUN BARU…..

    UWAAAA…UMUR DAH TAMBAH LAGI….LAGI SETAHUN MUNCUL PLAK ANGKA 3…..

    Reply

  3. mamawafiy
    Jan 04, 2008 @ 07:46:42

    rattna- ye la..tapi aku kena tunggu nov depan baru naik angka 3 tau, jgn marahh…
    btw..aku aku baru balik tengok ina adik ida kat hospital tadi..cutenya baby girl dia…

    echah- biasa la tu..best kan jadi PTD….

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: