Taken From Echah’s blog…

Sebenarnya aku cuba salah satu quizzes yg ada dlm blogthing yg ada kat blogroll echah..sesaje je..dah jawab kuiz tetiba takbleh nak paste BB code..maklumlah i’m no IT savvy..at last dah jenuh aku mencuba, aku copy-paste je menatang nih..puas hati aku..(sesapa sudi ajarlah aku mcmana nak copy BB code ni nanti yea..)

What Your Hands Say About You

You are logical, analytical, and rational. You have good verbal skills.

Idealistic and dreamy, you tend toward the impractical. You have a knack for getting yourself in sticky situations.

Consistent and reliable, you like to count on structure and routine in your life.

Your emotions tend to be well though out. You’re willing to wait out a bad situation, and you’re never too quick to act.

3 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Dec 26, 2007 @ 08:06:06

    kalau nak copy BB code, masa nak post new entry tu, ko klik kat tab code, bukan tab yang satu lagi tu. nanti bebila aku tunjuk ek.

    aku pon abang hilang akal yang ajor kan…

    ilmu kena share kan…

    Reply

  2. mamawafiy
    Dec 28, 2007 @ 03:16:04

    abang hilang akal?? cambest je nama….do i know him?

    Reply

  3. mamawafiy
    Dec 28, 2007 @ 03:17:50

    aku tau dah..zaha a.k.a abang hilang akal..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: