Adikku Nurliah..

1_414076553m1.jpg

Malam tadi aku dapat sms yang amat menggembirakan daripada adik angkat di UItm dulu..lia nama dia..aku happy sangat sebab dapat contact balik dgn dia..dan yg paling best dia dah bermastautin di sini (lia org sabah) dan dah dapat baby boy yg cute sangat..tak sangka dapat contact balik dgn dia. Ingat lagi masa dia nak transfer ke Sabah dgn sorang lagi adik ni, Farah nama dia. Siap nangis2 lagi ingatkan dah tak jumpa pas ni. tu la sempit sangat pemikiran aku waktu dulu2, ingat org sabah takleh travel ke Semenanjung ke. Ala, zaman budak2 kan. Oh ye, aku dah tengok fotopages dia..boleh tahan bergaya minah ni. Anak dia cute sangat…dan lasak (kata dia la). Anyway, LIA–i dedicate this post specially for you sis…i miss u and hope this Deepavali we could hug and chat and do things together okay!…

6 Comments (+add yours?)

  1. lia
    Nov 02, 2007 @ 08:27:11

    hwaaa..terharunya baca coretan kak apai ni..
    lia pun tk sangka dpt contact akak lagi..syukur la akak tk tukar no hp & syukur gak lia tettap simpan no akak walaupun dah banyak kali tukar no hp..
    tk sabar jumpa akak..🙂
    nanti boleh la hannan jumpa abg wafiy dia..

    C:\Documents and Settings\user\Desktop\Openhouse kak sal/DSC00394

    Reply

  2. mamawafiy
    Nov 05, 2007 @ 03:19:04

    hem..berjaya membuat org terharu…..yeye

    Reply

  3. lia
    Nov 05, 2007 @ 04:09:07

    kak, may be lia buat makan2 sikit deepavali ni. Jemput la datang umah.
    2-1-29 Pangsapuri Melur,
    Jln Metafasa U16/3, Bukit Subang,
    Shah Alam.

    Reply

  4. lia
    Nov 05, 2007 @ 04:10:39

    Jgn salah faham lak..bukan nk sambut deepavali tp ambik kesempatan cuti tu🙂

    Reply

  5. ziggurats
    Nov 05, 2007 @ 10:17:54

    sally, do pin up your pic at my virtual pinboard – Beautiful People

    Reply

  6. mamawafiy
    Nov 09, 2007 @ 00:37:52

    ziggy: done

    lia: tq..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: