Kenapa Aku Begitu ‘Down’ Hari ni..

Tak tau kenapa tapi senarai kemungkinan adalah seperti berikut:

1. Kerja yang ‘pending’ banyak tapi aku kena EL semalam..sebab anak tak sihat. Jadi hari ni memang kelam kabut

2. Aku mengantuk sebab jaga anak malam tadi..dia tak dpt tidur sbb tak sihat

3. Dah la pagi2 dah kelam kabut, pukul 8.35 PA SUB (K) cakap TKSU(O) yg baru nak jumpa semua kakitangan dan pegawai pukul 9.00..apa niii….

4. Sebelum masuk jumpa TKSU(O) baru aku buat keje dgn hati yang berbelah bagi..dgn mengantuknya, dengan masalah anak lagi….hmmmmmmmmm

5. Dah jumpa TKSU(O), lagi la pening dan mengantuk…

6. Sekarang ni..I JUST WANT TO GO HOME…….tolongggg……

p/s: apa pun, life goes on……

5 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Sep 18, 2007 @ 08:43:36

    Tu semua dugaan tu mama…Kuatkan diri…dugaan tu special untuk orang yang larat menghadapinya sahaja..

    Reply

  2. ziggurats
    Sep 18, 2007 @ 09:50:51

    Sal,
    I link kan blog u ye! Hehe…Life’s like that. just to make you feel better, my Tuesday sucks too. Huwaa!!!!

    Reply

  3. mamawafiy
    Sep 19, 2007 @ 00:37:13

    fiq- i link ur blog too..and yup, u really make me feel better..thanks

    echah…thanks for reminding me..ye betul kata ko tu…

    Reply

  4. shahsulong
    Sep 19, 2007 @ 06:23:51

    sometimes ujian datang bertimpa-timpa, sabar la ek..

    saya sangat kagum dengan semangat ibu-ibu sekarang.. tak tau camne saya nak survive kalu baby saya sakit. sama ada saya delegate kat org lain utk jaga atau satu keje pun saya tak jadi…. dengan tak tido satu malam lagik… i don’t know how i will survive..

    kudos, kakak. a big hug for yr selfless effort. moga wafiy cepat sihat.

    Reply

  5. nurul
    Sep 20, 2007 @ 02:05:03

    Biasala tu mamawafiy. Sekarang baru kiter sedar macammana susahnya mak kiter waktu kiter kecik2 dulu. Tu baru sorang belum lagi mak kiter yang kena jaga anak2 lebih dari 5 org.
    Hope wafiy cepat sihat.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: