Calling All of My Friends….

Sebenarnya aku tak tau kat mana nak announce benda ni..tapi since aku dah ada blog ni, kat sini je la aku nak announce..

 Kepada kawan-kawan baru dan lama sila feel free utk berikan emel adress anda dan kalau ada siap alamat umah sekali utk tujuan updating file kawan2 saya…

Kepada kawan2 yang access blog ni, tolong war-warkan kepada kawan2 yang lain yea…

Terima Kasih..

14 Comments (+add yours?)

  1. aishah
    Sep 12, 2007 @ 08:51:08

    nanti i bagi kat u yer? ni pehal lak nak alamat tetiba, setau aku orang nak bagi kad kawin jer yang suka minta update alamat nih…adakah?…jeng jeng jeng…

    Reply

  2. mamawafiy
    Sep 12, 2007 @ 08:52:27

    takderla..just nak update info le..takkan aku nak kawin lagi kott..harammmm

    Reply

  3. aishah
    Sep 12, 2007 @ 08:59:45

    😛

    Reply

  4. AyuAzril
    Sep 13, 2007 @ 05:06:32

    APAI,
    NI NO TPON KWN2 LAMA YG ADA PADA AKU..TRYLA CONTACT KALAU NAK…

    INA-0195198601, LIN-013-4285098, ROHIN-0136418106, AZALIA-0124273558, WAN AHMAD ZULHAIDI-0139206524

    NNT KENA BT KENDURI UMAH BARU TU..HE..

    Reply

  5. mamawafiy
    Sep 13, 2007 @ 05:31:27

    thanks rattna…
    pasal kenduri tu mmg akan dilaksanakan..ko pasti akan dijemput

    Reply

  6. nurul
    Sep 14, 2007 @ 04:53:56

    Ni no. baru aku 019-2634957. Kalau ko bagi sms no. lama lagi tak taula aku nak cakap aper. Dah bagi tau 2 kali. ni kali ke-3

    Reply

  7. emillia & pian
    Sep 26, 2007 @ 00:23:16

    kak apai nie emie & payan…still remember…ini no phone kami 017-4152609 @ 019-4666936…fill free to call…hope 2 hear frm u soon…

    Reply

  8. mamawafiy
    Oct 01, 2007 @ 04:37:08

    wow..here come my sis and bro…lama tak dgr citer…..tq for the no..i’ll contact u soon

    Reply

  9. aishah
    Oct 02, 2007 @ 01:46:11

    kak apai? heheheh😛

    Reply

  10. sally
    Oct 02, 2007 @ 01:58:32

    alamak..dah pecah lobang la emi ni…….

    Reply

  11. emillia & pian
    Oct 02, 2007 @ 13:44:15

    Alamak..
    Sist. tak tahu plak dia orang panggil Sally…
    Hari nie tak pegi memancing ker.. He..He..
    Gambar Ziana Zain ada simpan lagi ker…
    Ok la sist. no matter what’s going 2 u now, we always remember our sistr’s terutama sekali yang jadi “telangkai” kami dulu.. For your information kami dah ada daughter sekarang, mungkin kak ayu dah story. Kenapa sunyi tanpa berita nie… Merajuk ker….

    Reply

  12. mamawafiy
    Oct 03, 2007 @ 00:27:41

    tak pe pian it’s ok…we can’t ignore our past, right. at least, it reminds me of all the best things i had with u guys..hehe gambar ziana zain tu masih ada lagi, takkan tak simpan. kenangan tu..cuma belum diframekan lagi jer. pian masih melukis lagi ke? lukis spongebob utk akak boleh?
    pasal sunyi tu..bukan merajuk. memang sibuk dan no phone yg hangpa kasi tu tak dpt dihubungi. takpa no, pasni jom kita pakat beraya sama2..mai la dtg umah…bawak baby sekali kot la boleh jadi menantu..hehehe

    Reply

  13. lia
    Nov 02, 2007 @ 01:35:54

    INA-0195198601, LIN-013-4285098, ROHIN-0136418106

    kak pai, ni no kak lin & kak ina bilik lia dulu ke?

    Reply

  14. mamawafiy
    Nov 02, 2007 @ 03:57:36

    ye la adikku sayang…..

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: