Please Use Your Car Signal Wisely…

I’m in a bad temper right now…instead of moody. Because of this one man driving a Honda Jazz didn’t know that his new-polish-trendy yet sporty Jazz really have signal to warn other traffic users whenever he wants to turn left or right….

To this man (i don’t think he’ll read my blog)..please use your car signal wisely..i know that Jazz is more expensive than my little car but please use it….

–just want to share my expression—

Kenapa Aku Begitu ‘Down’ Hari ni..

Tak tau kenapa tapi senarai kemungkinan adalah seperti berikut:

1. Kerja yang ‘pending’ banyak tapi aku kena EL semalam..sebab anak tak sihat. Jadi hari ni memang kelam kabut

2. Aku mengantuk sebab jaga anak malam tadi..dia tak dpt tidur sbb tak sihat

3. Dah la pagi2 dah kelam kabut, pukul 8.35 PA SUB (K) cakap TKSU(O) yg baru nak jumpa semua kakitangan dan pegawai pukul 9.00..apa niii….

4. Sebelum masuk jumpa TKSU(O) baru aku buat keje dgn hati yang berbelah bagi..dgn mengantuknya, dengan masalah anak lagi….hmmmmmmmmm

5. Dah jumpa TKSU(O), lagi la pening dan mengantuk…

6. Sekarang ni..I JUST WANT TO GO HOME…….tolongggg……

p/s: apa pun, life goes on……

Rule No. 1- Do Not Overright Your Boss

In this career (PTD), this is the No. 1 Rule..do not overstep the border line between you and your bosses if you want your works done easier. Eventhough you are the one who had sleepless night for a month to do a paper (just an instance), you don’t have the right to have a credit or a big-yet-comfortable pat at your back. No need to be so border and say that ‘oo i know this, i did all these’..because we are all the little who agree with the term “SAYA YANG MENURUT PERINTAH”…

Cuti Raya??

Alamak…ni yg lemah semangat nak buat keje ni. Baru posa satu hari (?) bahagian aku dah edarkan jadual cuti raya..semangat raya betul. Memandangkan tahun ni giliran beraya di Sg. Besar jadi kena amik cuti lama sikit…aku cuti start 11 Okt hingga 21 Okt..tu pun kalau diperkenankan bos…

berita gempa

PRELIMINARY EARTHQUAKE INFORMATION
Issued by Malaysian Meteorological Department
Ministry of Science, Technology & Innovation
at 11.45 am 13/09/2007


 1. Earthquake Information
 
A strong earthquake has occurred with these preliminary parameters:
 
Time of Occurrence : 11.35 am on 13 September 2007
 
Coordinates : 2.0 South 99.5 East
 
Location : Southern Sumatera, 96km Southeast of Siberut,Indonesia. 565km Southwest of Melaka.
 
Magnitude : 6.4 on Richter scale
 
 
2. Initial Assessment
 
No tsunami threat to Malaysia.
 
Based on its location and magnitude, the earthquake is not expected to generate a tsunami that could affect the coasts of Malaysia.
 
The department will issue additional information on this event.

Shayne Ward – No Promises

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Every time you’re near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, girl.
I just need you to know girl.

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

Here tonight

Hey baby, when we are together, doing things that we love.
Everytime you’re near I feel like I’m in heaven, feeling high
I don’t want to let go, girl.
I just need you you to know girl.

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

I don’t want to run away, I want to stay forever, thru Time and Time..
No promises

I don’t wanna run away, I don’t wanna be alone
No Promises
Baby, now I need to hold you tight, now and forever my love

No promises

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms

I don’t wanna run away, baby you’re the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold you tight, I just wanna die in your arms
Here tonight.

Permulaan Ramadhan 1428H Yang Syahdu

Hari ini mulalah rakyat Malaysia beragama Islam berpuasa buat edisi 1428H…nampaknya muslimin muslimat Putrajaya dan kawasan Pulau Pinang/ Kedah merasai ‘gegaran’ di bangunan tinggi, tapi tiada amaran lanjut mengenai tsunami. Tiba-tiba aku jadi takut dan syahdu, adakah aku sempat menghabiskan Ramadhan ini?

Previous Older Entries