Kadang-kadang…

Salam Selasa semua..

Kadang-kadang, tak dapat nak tahan benda negatif datang..

Malas, marah, bosan, benci….

Selalunya cuba untuk tak melayan sangat..bukan nak kata saya ni baik sangat sebab tak layan benda/ perkara negatif..tapi sebolehnya tak mau hidup dalam negatif. Sebab semua orang tau negatif tu tak baik kan…

Kadang-kadang ada rasa malasnya nak buat tu nak buat ni….rasa macam nak pergi jalan-jalan instead of buat kerja tu..

kadang-kadang la..bila cuba nak jadi jahat, tapi selalunya tak menjadi…

Kadang-kadang…banyaknya benda nak cerita..tapi, again..rasa macam lama-lama dah malas sebab sekarang semua media sosial dah canggih..IG la..FB la…kadang-kadang ada terfikir jugak nak tutup je blog ni..malas nak maintain..entahlah….i have to think about that carefully…tu pun nanti-nantilah….hahahaha

okay gotta go, i have 30 minutes more to the next task…tata..

About these ads

3 Comments (+add yours?)

  1. aishahkay
    Feb 04, 2014 @ 16:45:45

    yup…
    i feel the same. :P

    Reply

  2. liya
    Feb 06, 2014 @ 08:39:24

    Saya pun ‘penat’dengan karenah sesetengah umat d ofis ni. Kadang2 rasa nak berhenti jer..tapi tak berbaloi berhenti disebabkan mereka..huhuhu

    Sabar..selagi boleh sabar kan..moga Allah beri kita kekuatan..

    Reply

  3. mamawafiy
    Feb 07, 2014 @ 17:16:02

    echah: kann…
    lia: insyaallah…

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: